Robèrt van HHB kijkt Holland’s Next Top Model

Geplaatst op za 04 nov 2017 om 13:00

Robèrt van Beckhoven, jurylid in Heel Holland Bakt, heeft de afgelopen maanden elke week naar Holland’s Next Top Model op RTL 5 gekeken. Dat vertelt de patissier in gesprek met de VARAgids. Van Beckhoven kijkt het programma omdat zijn vrouw Pirjo het graag wil zien. “De maandagavond is altijd van haar. Dan komen er programma’s op als Hollands Next Top Model en dan kijk ik gewoon mee. Ik ben daar makkelijk in. Zij vindt het leuk omdat ze zelf ook kleren maakt“, legt hij uit.

Zijn vrouw Pirjo is gek op oppervlakkig vermaak, vertelt ze zelf: “Het is fijn om sommige programma’s puur voor de ontspanning te kijken. Zoals The voice of Boer zoekt vrouw.”

Volgens Pirjo is de smaak van haar man Van Beckhoven veel verfijnder. “Robèrt heeft een veel bredere smaak en kijkt ook thrillers en detectives“, zegt ze.

De maandagavond is dus van Pirjo, maar hoe zit dat met de dinsdagavond? Van Beckhoven: “De dinsdagavond is van mij. Opsporing verzocht en Opgelicht?! wil ik echt niet missen. Pirjo is dan vaak weg, maar anders had ze ook niet meegekeken.

Over de verdeling van de overige tv-avonden worden in het vraaggesprek geen uitlatingen gedaan.

Het VARAgids-interview met Robèrt van Beckhoven kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX/ Roland J. Reinders
3 Reacties op “Robèrt van HHB kijkt Holland’s Next Top Model”


  1. De Leukste Thuis

    Ouwe snoeperd…

  2. Kokkie

    Dat is nieuws en welk merk schijtpapier gebruik hij, ook waardevolle info.

  3. Annoniemus

    Goed dat ik dit ook weer verneem !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.