Peter van der Vorst laat kalend hoofd zien op televisie

Peter van der Vorst liet woensdag zijn kalende hoofd zien aan de kijkers van RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Boulevard had een item over Arie Boomsma, die een haartransplantatie heeft laten doen. Daar heeft Van der Vorst ervaring mee, maar een aantal jaar later is hij toch een beetje teleurgesteld over het resultaat. Zijn haar wordt namelijk tóch weer dunner. “Ik heb het ook laten doen, hè? Na een aantal jaar moet je het weer laten doen eigenlijk“, gaf hij aan.

Daarna boog hij zich voorover en zei hij: “Als je goed kijkt: hier bovenop zat toen nog haar, maar dat is ook weer uitgevallen.”

Peter R. de Vries: “Daar hoef je niet echt goed voor te kijken hoor, Peter.”

Van der Vorst kon er hartelijk om lachen. “Ha ha ha. Maar ik weet het zelf, Peter.”

De Boulevard-ster stond niet helemáál achterin de rij bij onze schepper, want hij heeft wél een volle bos nekhaar. Daar wordt hij echter regelmatig om bekritiseerd, vertelde Van der Vorst in het verleden.

Dik een jaar geleden gingen de kijkers op een avond wel héél erg los op social media. “Het begon al met de gebruikelijke opmerkingen over mijn welig tierende nekhaar. Maar nu was er ook commentaar op m’n borsthaar dat zogenaamd m’n overhemd uitpuilde.

“Vervolgens was er iemand die tweette: ‘Hé Van der Vorst, houd je buik eens in’. Waarna weer iemand anders me bezorgd vroeg hoe ik me voelde omdat ik zulke wallen onder m’n ogen had. Kortom, aan het eind van de uitzending voelde ik me een vermoeide, iets te dikke man met veel te veel haar op de verkeerde plaatsen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen