Kijkers storen zich aan ‘puberale’ Wendy en Martijn

Kijkers van The Voice of Holland stoorden zich vrijdagavond aan het iets te nadrukkelijk aanwezige presentatieduo Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Dat blijkt uit reacties op sociale media als Twitter. Van Dijk en Krabbé fungeren in het programma als de steun en toeverlaat van de kandidaten, maar treden volgens kijkers wel heel erg op de voorgrond. “En dat terwijl de talentenjacht toch vooral gaat om de kandidaten die de jury moeten zien te overtuigen“, weet tv-tijdschrift Televizier.

De RTL 4-sterren zouden zich een tikkie puberaal gedragen in het programma. Op een gegeven moment begonnen ze zelfs met studiolampen te zwaaien tijdens een optreden van een van de kandidaten. “Hebben Wendy en Martijn een puber-cursus gehad ofzo?“, aldus kijker Wilma.

Als Ernst en Bobbie ooit met pensioen gaan kunnen Wendy en Martijn hun programma over nemen“, zegt een andere kijker. En weer iemand anders: “Dat het tijd wordt voor Martijn en Wendy met pensioen te gaan wordt pijnlijk duidelijk.

En Sander zegt: “Ik word zo ontzettend moe van Wendy en Martijn.” En Marion: Allemachtig, knip Jut en Jul er asjeblieft uit!!!”

Tv-blad Televizier concludeert op basis van de reacties van kijkers dat Wendy en Martijn dit seizoen een beetje doorslaan in het supporten van kijkers.

Vorige week was er ook al een rel over de uitzending van The Voice. Die ging over Oempa-Wendy.

Wendy en Martijn zwaaien met studiolampen:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen