Koffietijd mag niet in telefoon Humberto Tan kijken

Humberto Tan deed vrijdagochtend niet mee aan het Koffietijd-item waarbij de presentatrice van dienst in zijn telefoon snuffelt. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Normaal gesproken geeft de hoofdgast van de dag een inkijkje in zijn of haar smartphone, maar Tan deed daar om overduidelijke redenen niet aan mee. Zijn smartphone is immers ook verboden terrein voor zijn eigen vrouw, die anders vast en zeker eerder lucht zou hebben gekregen van zijn vermeende affaire met Dionne Stax.

Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull werd afgescheept met Tans social-media-accounts. “Normaal gesproken kijken we naar screenshots uit iemands telefoon, maar aangezien Humberto zulke mooie foto’s maakt en hij dat ook op social media en Instagram laat zien, dacht ik: hoe leuk is het om gewoon eens die portretten te bespreken?

Trustfull vindt dat Tan heel erg goed kan fotograferen. ‘Maar wat kan hij eigenlijk niet?’, klonk het weer eens. Tan: “Ik kan heel veel echt niet. Ik kan niet zingen, totaal niet. Ik kan ook geen instrument bespelen. Ik kan heel veel niet. Ik kan niet tekenen. Ik kan nog honderd dingen opnoemen. Ik kan ook niet koken.”

Daarop zei Trustfull: “Hij kan niet zingen. Dat is lekker, dat hij ook iets níet kan.”

Tan heeft ook het talent om in recordtempo de helft van zijn kijkers te verliezen, bleek dit jaar uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen