Jan Smit met verborgen-camerashow op zaterdag NPO 1

Jan Smit is vanaf volgende week hét gezicht van NPO 1’s zaterdagavond met zijn nieuwe verborgen-camerashow Sorry Voor Alles. Het programma zal zes weken lang direct na het Achtuurjournaal te zien zijn. Dat heeft AVROTROS laten weten. Wekelijks staat één nietsvermoedende Nederlander centraal. “Een maand lang wordt de hoofdpersoon met verborgen camera’s gevolgd en in buitengewone en bizarre situaties gebracht, zonder dat hij of zij er zelf iets van afweet“, legt de omroep uit.

Samen met vrienden en familie wordt een complot gesmeed. “Aan het einde van de maand wordt de kandidaat naar de studio gelokt, om daar het spel van zijn leven te spelen.”

Presentator Jan Smit zegt vervolgens ‘sorry voor alles’ en maakt alles goed met persoonlijke prijzen in een spannend vragenspel van vier rondes en een finale die helemaal in het teken staan van de afgelopen dertig dagen van het leven van die kandidaat.

De situaties kunnen uiteenlopend zijn. “Is het mogelijk dat je de hoofdrol speelt in de nieuwe videoclip van je grote idool Wolter Kroes zonder dat je daar ook maar iets van af weet? Kan het zo zijn dat er in het Groninger museum een expositie draait om jouw leven, compleet met je hele eigen interieur. En dat iedereen daarvan op de hoogte is, behalve jij? Kortom, kun je iemand een maand lang volgen met een verborgen camera? Dat kan!

Momenteel is Het Beste Brein van Nederland te zien op NPO 1’s zaterdagavond.

Foto: William Rutten/AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen