‘Is Kees Tol jaloers op SBS-klus Nick Schilder?’

Tv-recensent Angela de Jong van het AD kan zich voorstellen dat Kees Tol jaloers is op het feit dat zijn Volendamse vriend Nick Schilder zonder solopresentatie-ervaring nu zijn eigen SBS 6-show heeft gekregen. Dat laat ze vandaag blijken in haar column. Na jaren volop in beeld te zijn geweest, is Tol er nu uitgewerkt bij Shownieuws. Ondertussen ziet hij hoe zijn goede vriend Schilder de zoveelste zanger is die nu ook iets mag presenteren. En dat terwijl presenteren Tols ambacht is.

De Jong dacht er over na tijdens het kijken naar Schilders show Keep It Cool. Die vond ze niet erg spannend. “Dus genoeg tijd om me tijdens het kijken af te vragen: hoe vindt goede vriend Kees Tol het eigenlijk dat Nick nu een programma presenteert bij SBS6? Want hij heeft momenteel weinig te doen bij die zender. En laat hem nu net die ene presentator (en Volendammer) zijn die níet kan zingen.”

Wat is er eigenlijk mis met Keep It Cool? “Als de kandidaat de opdracht niet redt, is er niks aan de hand. De pot staat nooit op het spel. Sympathiek voor dat goede doel, maar het kijken wordt er niet spannender op.

Overigens vindt De Jong dat Schilder het als presentator op zichzelf ‘helemaal niet onaardig’ doet.

De AD-column Multitasken van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Kees Tol inderdaad weg bij Shownieuws; niet bij SBS 6 (1 september)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen