Robert ten Brink: ‘Johnny kan All You Need overnemen’

Robert ten Brink zou het heel erg lastig vinden om zijn kindje All You Need Is Love uit handen te geven, maar er zijn wel collega’s die het zouden kunnen. Dat vertelt de presentator in de Vriendin. Het liefst wil Ten Brink dat helemaal níemand het programma overneemt, grapt hij. “Als ik stop, moet direct het format worden verbrand en mag niemand er ooit nog aankomen, haha. Maar serieus: dan zou het een heel ander programma moeten worden“, geeft de televisiester aan in het tijdschrift.

Een opvolger moet geen inval-Robert worden, aldus Ten Brink. “Dan moet degene die het overneemt, het programma naar zijn hand zetten en niet Robert ten Brink nadoen. Maar er zijn genoeg mensen die dat zouden kunnen, Johnny de Mol bijvoorbeeld.”

Voorlopig denkt Ten Brink dat Erland Galjaard zijn programma niet afpakt. “Dat gaat hij niet doen, want ik heb net weer leuke gesprekken met hem gehad, dus ik hoef daar niet over na te denken. Maar ik zou dan niet met alle geweld een ander programma willen doen.”

Ten Brink wordt niet een soort Henny Huisman. “Ik hoef niet zo nodig op tv te blijven. Dat dat nog steeds zo is, komt doordat de programma’s die ik nu doe, zo goed bij mij passen en dat ik die zo leuk vind om te doen. Dus Eigen Huis en Tuin presenteren, alleen maar om op tv te zijn: nee. Wat ik wél leuk zou vinden, is om een ander groot amusementsprogramma te maken. Maken is namelijk nóg leuker dan presenteren.”

Zou hij zich door RTL laten dwingen tot botox? “Ik smeer sowieso weleens een kleurtje in mijn haar. Maar aan botox zou ik niet snel beginnen. Ik maakte een keer een filmpje bij cosmetisch arts Robert Schoemacher en vroeg hem wat ik aan mezelf moet veranderen. Waarop hij mijn ooglid pakte met een pincet en zei: ‘Kijk, dit kan er allemaal af.’ Nou, alsjeblieft niet!

Lees ook: Alvleesklierontsteking treft kat Robert ten Brink (juni)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen