Endemol Shine ontkent spreekverbod GTST-acteurs

Acteurs uit Goede Tijden Slechte Tijden hebben geen spreekverbod gekregen over het onderwerp Job Gosschalk. Dat laat producent Endemol Shine weten in reactie op een artikel in de Story. Een anonieme casting director vertelt in het blad dat een populaire GTST-acteur nare ervaringen heeft met Gosschalk, waarop het blad de acteur benaderde. Hij zwijgt: “Ik mag hier niets over zeggen. Ik heb een e-mail gehad van Endemol dat wij, GTST-acteurs, niet mogen praten over de situatie rondom Job.

Volgens een woordvoerster van Endemol Shine is hier echter absoluut geen sprake van. “Uiteraard hebben wij niemand een spreekverbod opgelegd of de mond gesnoerd.

Het klopt wel dat Endemol Shine de GTST-acteurs heeft gemaild. “Wij hebben onze medewerkers een e-mail gestuurd om ze te informeren over het feit dat wij de samenwerking tussen Endemol Shine en Job Gosschalk per direct stop hebben gezet.

In die e-mail stond ook dat als medewerkers hierover vragen krijgen vanuit de media, zij die kunnen doorsturen naar de afdeling persvoorlichting, legt de woordvoerster uit. Dat betekent volgens haar echter niet dat men hier niets over mag zeggen.

De anonieme casting director stelt in het blad dat ‘honderden, misschien wel duizenden acteurs en actrices ten prooi zijn gevallen aan dit soort praktijken’. “Ook een populaire acteur uit GTST heeft nare seksuele ervaringen met Job en dat ging veel verder dan alleen wat handtastelijkheden.

Daarnaast weet ik ook dat een andere, eveneens good looking acteur rollen heeft gekregen omdat hij zich er letterlijk en figuurlijk ingesekst heeft. Die acteur is heteroseksueel, maar doet het ook met mannen als hem dat werk oplevert.

De Story-berichtgeving over de zaak Job Gosschalk kunt u lezen via Blendle.

Alle artikelen over Job Gosschalk kunt u hier vinden op chronologische volgorde (recent naar ouder).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen