Carlo Boszhard: ‘Barbie is gemaakt voor de tv’

Geplaatst op di 07 nov 2017 om 13:00

Carlo Boszhard is blij dat het vanavond om half negen weer Barbie-tijd is op RTL 5. Dan begint haar allernieuwste soap Barbie & Michael Scheiden Ermee Uit. Al sinds ze in 2010 bekend werd door Oh Oh Cherso is Samantha de Jong één van de vaste gezichten van de zender en ook Boszhard krijgt er geen genoeg van, vertelt hij in het AD: “Met Roy Donders was het op een gegeven moment wel een beetje klaar, maar bij Barbie en Michael is er nog steeds van alles aan de hand. Heerlijk.

De meeste BN’ers halen het niet in hun hoofd om iemand die zo ordinair is als Barbie te prijzen, maar Boszhard trekt zich daar niets van aan. “Ze zullen zeggen dat ze naar De Wereld Draait Door kijken, en Pauw, lekker politiek correct, maar Barbie is gemaakt voor televisie. Je kunt het bijna niet bedenken.

Hij gaat ook de nieuwe reeks weer kijken. “Barbie, dat is Flodder, maar dan in reallife. Superordinair, maar op een heel leuke manier en toch ook chic. Zij en Michael proberen er altijd goed uit te zien. Heel erg van deze tijd.”

En ach, het wordt een beetje uitvergroot. Haar gedrag, het haar op een bepaalde manier en het hele huis roze, maar het is allemaal echt en niet gespeeld“, besluit hij in het AD, via Blendle.

De nieuwe Barbie-soap vormt een nieuwe uitzendavond met de BN’er-show Celebrity City Trip.

Foto: RTL
7 Reacties op “Carlo Boszhard: ‘Barbie is gemaakt voor de tv’”


 1. danny

  PFFff die Carlo word ook met de dag gekker,,serieus.

  Nog nooit zulke aandachtsgeile aanstellers gezien op tv. Beide zonder talent. Weg met dat volk. Oh vergeet moedertje lief niet. Dat er zulke mensen leven op deze planeet.

 2. Ron

  Het is inderdaad een guilty pleasure deze show. Het blijft heerlijke wegkijk TV. Sla geen seizoen over. Top TV.

 3. Bart M.

  Die Carlo heeft ook een smaak als een bos wortelen.

 4. Jos Ti

  Wijven als Barbie zijn gemaakt voor mijn IuI. Hoe blonder en ordinairder, hoe beter.
  Ik heb nu alweer een stijve.

 5. Ano Nymous

  Boszhard spoort niet helemaal…

 6. Meneer van Beheer

  Ze is hoogstens geschikt voor een porno-kanaal.

 7. klara

  Carlo is de weg kwijt ,of hij wil de kijkcijfers van RTL omhoog krikken
  Late night staat weer in de top 25 op 25 gefeliciteerd !!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.