Carlo Boszhard: ‘Barbie is gemaakt voor de tv’

Carlo Boszhard is blij dat het vanavond om half negen weer Barbie-tijd is op RTL 5. Dan begint haar allernieuwste soap Barbie & Michael Scheiden Ermee Uit. Al sinds ze in 2010 bekend werd door Oh Oh Cherso is Samantha de Jong één van de vaste gezichten van de zender en ook Boszhard krijgt er geen genoeg van, vertelt hij in het AD: “Met Roy Donders was het op een gegeven moment wel een beetje klaar, maar bij Barbie en Michael is er nog steeds van alles aan de hand. Heerlijk.

De meeste BN’ers halen het niet in hun hoofd om iemand die zo ordinair is als Barbie te prijzen, maar Boszhard trekt zich daar niets van aan. “Ze zullen zeggen dat ze naar De Wereld Draait Door kijken, en Pauw, lekker politiek correct, maar Barbie is gemaakt voor televisie. Je kunt het bijna niet bedenken.

Hij gaat ook de nieuwe reeks weer kijken. “Barbie, dat is Flodder, maar dan in reallife. Superordinair, maar op een heel leuke manier en toch ook chic. Zij en Michael proberen er altijd goed uit te zien. Heel erg van deze tijd.”

En ach, het wordt een beetje uitvergroot. Haar gedrag, het haar op een bepaalde manier en het hele huis roze, maar het is allemaal echt en niet gespeeld“, besluit hij in het AD, via Blendle.

De nieuwe Barbie-soap vormt een nieuwe uitzendavond met de BN’er-show Celebrity City Trip.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen