Halfzus Tatum Dagelet nieuwe Sinterklaasjournaal-ster

Charlie Chan Dagelet, de halfzus van de bekendere Tatum Dagelet, is dit jaar het nieuwe gezicht in het Sinterklaasjournaal. Ze volgt Dolores Leeuwin op als verslaggever. Dat heeft omroep NTR laten weten. Het Sinterklaasjournaal-trio bestaat naast Dagelet verder uit presentatrice Dieuwertje Blok en verslaggever Jeroen Kramer. Gezamenlijk doen zij vanaf volgende week maandag (13 november) verslag van alle ontwikkelingen rondom de intocht van Sinterklaas.

De afgelopen jaren is het Sinterklaasjournaal vooral onderwerp van de felle zwartepiet-discussie. Sinterklaas komt dit jaar ‘met een Bont Gezelschap aan Helpers’ naar Nederland, is het enige wat de NTR er op dit moment over kwijt wil.

Dat gezelschap wordt gespeeld door onder anderen John Jones, Jeroen Spitzenberger, Gersom Kremer, Frederik Brom, Aaron Wan, Joep Onderdelinden, Harry Piekema, Dick van den Toorn, Mimoun Ouled Radi, Maarten Wansink en Abbey Hoes.

Verder zullen weer vele bekende Nederlanders hun opwachting maken, aldus de NTR.

Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 13 november elke dag te zien om 18.00 uur bij NPO Zapp op NPO 3. De Nickelodeon-serie ‘Op weg naar Pakjesavond – De sluwe zakenman’, met zwarte én witte pieten, zal vanaf dezelfde dag dagelijks om 17.30 uur te zien zijn.

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen