Willeke Alberti woest om ‘wat zie je er NOG goed uit’

Willeke Alberti, vorig jaar nog wekelijks op prime time te zien in de NPO 1-show Beste Zangers, vindt het niet leuk als men zegt dat ze er nog goed uitziet. Dat vertelt de zangeres en ex van John de Mol in weekblad Party. Mensen die Alberti op deze manier willen benaderen zijn gewaarschuwd. “Ik hoor geregeld dat ik geen 18 meer ben. Daar ben ik me op m’n 72ste echt wel van bewust hoor, maar bedankt voor het melden. Ook opmerkingen als ‘Wat ziet ze er nog goed uit’ vind ik vreselijk.”

Dat is eigenlijk een anti-compliment, vindt Alberti. “ Dat woordje ‘nog’ doet veel kwaad. Alsof ik elk moment in elkaar kan donderen“, briest ze. “Dat soort formuleringen vind ik soms heel discriminerend.”

Al met al ziet Alberti er voor haar leeftijd nog erg goed uit. “Ik doe er veel aan om fit te zijn en er goed uit te zien. Nee, voor mij geen botox en die dingen.”

Ik ben gewoon heel blij dat ik deze leeftijd al heb gehaald en ik ben dankbaar voor alles wat ik momenteel doe en kan.”

Foto: AVROTROS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen