Wilfred Genee verbaasd: nachtelijke sms van NU.nl-ster

Wilfred Genee heeft het als ontzettend vreemd ervaren dat NU.nl-sterjournalist Chris Helt hem de avond voor hun interview bijna rond middernacht heeft ge-sms’t. Dat heeft de RTL 7-ster tegen hem gezegd in zijn rijdende talkshow op NU.nl. Genee mocht drie liedjes insturen die tijdens het interview zouden worden gedraaid. Eén daarvan, Forever Young, vond Helt tijdens het luisteren zo mooi, dat hij besloot om een sms’je te sturen. “Daarin zei ik tegen jou: ‘Ik heb echt zin in morgen.’

De tv-ster vond dat super merkwaardig. “‘Ik heb er echt heel veel zin in’, stond daarin en het kwam om 23.55 uur binnen. Het was met een nummer dat ik niet kende, want ik had jouw nummer niet opgeslagen, en toen dacht ik: wat is dit nou toch zeg? Ik dacht nog: is hij dronken? Ik dacht: gaat het wel goed met hem, met die Chris? Ha ha. Ik antwoordde: ‘Door dit sms’je wel een stuk minder.’ Ha ha ha.”

Helt: “Het was geen grap of wel?

Genee: “Nou, ik vond het een beetje apart dat jij mij om 23.55 uur sms’t. Zo goed kennen we elkaar niet. We hebben elkaar nog nooit ontmoet. En dan stuur je dat om 23.55 uur nog. Ik dacht: die is zeker dronken of zo. Eerst dacht ik dat het een of andere vreemde dame was die me sms’te of een stalker. Het was voor mij heel verrassend.”

Helt: “Of is het dan ook een beetje een manier voor jou om een gesprek op scherp te zetten? Ik vroeg me toen af van: was dat nou te persoonlijk of zo? Ik dacht: het is toch heel normaal?

Genee: “Ik heb nog nooit als ik een interview gehad de dag erna dat die persoon die ik niet zo goed ken om 23.55 uur nog een sms stuurt van: ‘Ik heb er echt zin in.’ Het verbaasde me gewoon een beetje. Ik vond het verrassend. Laat ik het daarop houden.”

De rijdende talkshow met in deze aflevering Genee kunt u bekijken via YouTube:

Foto: NU.nl

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen