Vriend Olcay Gulsen urenlang boos om tv-optreden

Olcay Gulsens vriend vond het een afgang om haar in RTL Boulevard te zien bekennen (zie Boulevard-site) dat ze helemaal niet van seks houdt. Dat vertelt de lifestyle-deskundige in weekblad Story. Haar geliefde Frans Ghazi was er niet blij mee. “Mijn uitspraken over ons seksleven vond Frans een afgang. Hij zei: Olcay, mijn vrienden lachen me zelfs uit. Frans is toen wel een paar uurtjes boos geweest. Ik probeer hem dan te sussen en uiteindelijk draait hij wel weer bij“, laat ze weten.

Ghazi wil niet dat Gulsen allemaal van dat soort dingen roept op televisie. “ Hij heeft me wel gevraagd om de volgende keer wat meer op mijn woorden te letten, maar ik denk dat hij er zo langzamerhand wel aan gewend is geraakt. Het hoort bij mij. Ik vermoed dat hij er misschien stiekem om moet lachen.”

Gulsen is een open boek, ook op tv. “Hij vindt het niet altijd even leuk en ook niet altijd even makkelijk dat ik heel erg mezelf ben. Hij zegt dan: Kun je niet proberen om ergens een filter aan te zetten, zodat je niet altijd precies zegt wat je denkt?”

Ik heb geen maskers, en Frans heeft het idee dat dat me kwetsbaar maakt. Aan de andere kant: ik ben mijn leven lang al een open boek geweest.”

Een uitgebreid Story-interview met Gulsen in het artikel ‘‘Mijn uitspraken over seks vond Frans een afgang!’’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen