Marieke Elsinga niet verliefd op Mark Rutte

Marieke Elsinga is niet stiekem verliefd geraakt op Mark Rutte tijdens hun intieme ontmoeting voor tijdschrift LINDA. Wel vindt ze het een heel leuke man. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice, die is genomineerd voor de Televizier Talent Award, in de Story. Elsinga en Rutte hebben een belangrijke overeenkomst: ze zijn al langdurig single. Tijdens hun samenzijn klikte het goed. “Ik heb hem daarna uitgenodigd voor het kerstdiner. Geen idee of hij komt – ik heb in elk geval nog geen plannen.”

Daar voegt Elsinga hoofdschuddend aan toe: “Nee, we zijn niet verliefd, maar we hebben wel een leuke klik.”

Nu Elsinga weg is bij RTL Late Night, heeft ze wel meer tijd om te daten. “Ik ben geen clubganger die tot zes uur ’s ochtends aan het feesten is, maar ik houd er wel van om een drankje te doen of uit eten te gaan.”

Sinds mijn vertrek bij Late Night heb ik ook meer tijd om leuke dingen te doen. Voorheen was ik pas rond middernacht klaar met werken. Dan ligt iedereen in bed. Daar komt nu een betere balans in.

Het Story-artikel ‘Waarom Marieke al 10 jaar single is…’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen