Wendy van Dijk: ‘Ik ben onderdanig in bed’

RTL 4-ster Wendy van Dijk, de vrouw van RTL 4-baas Erland Galjaard, is onderdanig in bed. Dat geeft ze aan in een YouTube-video ter promotie van haar blad Wendy, waarvan het thema deze maand ‘Let’s talk about sex’ is. Van Dijk krijgt in de video een aantal stellingen voorgelegd waaronder ‘Onderdanig of dominant?’. Daar hoeft de tv-ster niet lang over na te denken. Verder laat de The Voice-presentatrice weten dat ze liever ‘hot steamy sex’ heeft dan een langdurige ’total body massage’.

Bij Shownieuws zijn ze best wel geschrokken van alle seksuele bekentenissen die Van Dijk in haar blad en in de video doet. “Ik zat het interview toch een beetje ongemakkelijk te bekijken, want het is toch Wendy van Dijk en het is toch heel openhartig“, aldus Koos van Plateringen.

Ook Airen Mylene vindt het heel openhartig van Van Dijk. “Wat is ze heerlijk openhartig. Dit horen we niet vaak van haar wat ze allemaal doet.

Erik Mouthaan, verslaggever van RTL Nieuws, reageert op Twitter. “Tmi“, zegt hij, doelend op de afkorting voor ’too much information’.

In de nieuwe Wendy deelt Van Dijk het bed met allemaal andere vrouwelijke RTL-gezichten, zoals Goedele Liekens, Miljuschka Witzenhausen en Manon Meijers. Verder is er een column van RTL-ster Nicolette Kluijver en een interview met RTL-ster Lieke van Lexmond.

Foto: Wikimedia, public domain

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen