Broer John: ‘Gordon in het echt heel anders’

Gordon Heuckeroth is in het echt compleet anders dan op televisie. Dat vertelt zijn broer John in weekblad Privé. Het verschil is volgens John enorm. Op tv is Gordon een herriemaker, maar in het echt is het een lieverdje. “Lief is hij nog altijd. We eten geregeld met elkaar en dan is hij zo anders dan op televisie. Eigenlijk heb ik Gordon pas echt leren kennen toen we vorig jaar samen op vakantie waren. We hebben toen veel met elkaar gesproken. Soms tot diep in de nacht. Dat was heerlijk.”

Broer John is eigenaar van de fietsenwinkel Brom & Snor – Fietsen en Scooters in Laren. Die is onlangs door Gordon geopend. “Hij had wel één eis: het moest op de ouderwetse manier met het doorknippen van een lint.

De twee zijn niet altijd dikke vrienden geweest. “Tien jaar geleden is er iets zakelijks tussen mij en Gordon voorgevallen. Er zijn toen woorden gevallen, maar inmiddels is alles uitgesproken.

Op de website van de fietsenzaak is Gordon te zien naast een fiets. Maar is Gordon, die niet bepaald een sixpack heeft, wel een goed uithangbord voor zo’n sportief vervoersmiddel? “Daar vergis je je goed in. Hij is een heel sterke gozer, onderschat dat niet.

Het Privé-interview met John Heuckeroth kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen