Veel steunbetuigingen voor Osborn na Bert-breuk

Judith Osborn heeft veel steunbetuigingen ontvangen nadat ze vorige maand op krantpagina Privé bekendmaakte dat haar relatie met Bert van der Veer over en uit is. Dat vertelt de societyster in weekblad Privé. Osborn en Van der Veer waren een veelbesproken showbizzkoppel, maar na tien jaar is hun relatie voorbij en dat maakte ze bekend in de krant. “Na de publicatie op de pagina Privé in De Telegraaf heb ik veel steunbetuigingen gekregen van showbizzcollega’s.

Ze kreeg enorm veel berichtjes. “Hartverwarmende woorden van bijvoorbeeld Annemarie van Gaal. Dat heeft geweldig geholpen, want verdrietig ben ik nog altijd.

De twee zijn ‘hopeloos uit elkaar gegroeid’. “Dan moest hij hele dagen op tv naar wielrennen kijken en stapte ik te pas en te onpas op het vliegtuig om bijvoorbeeld leuke dingen te gaan doen in Londen. Ik had geen zin om naar de Tour de France te kijken en hij wilde niet mee op reis.

Samenleven is geen optie meer, maar ze blijven wel vrienden. “No hard feelings, die man is zo erudiet en ontzettend belezen… wat heb ik veel van hem geleerd.”

Bekende tips om een relatiebreuk te verwerken zijn onder meer drank vermijden, jezelf verwennen en een nieuwe relatie aangaan.

Het Privé-interview met Judith Osborn kunt u lezen via Blendle.

Foto: De Wereld Draait Door

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen