Soundos schaamt zich niet voor mollige buik op tv

Cabaretière Soundos El Ahmadi schaamt zich er niet voor dat ze met een ietwat dikkere buik heeft meegedaan aan Expeditie Robinson. Dat vertelt ze in de Party. Sterker nog: het was een bewuste keuze van Al Ahmadi om wat dikker voor de camera’s te verschijnen. Ze heeft ook bewust extra veel gegeten voor haar deelname. “Ik ben voordat Expeditie Robinson van start ging expres aangekomen. Vooral de laatste twee weken voordat ik vertrok, ging ik elke avond naar McDonald’s.”

Met een dikkere buik overleef je langer, aldus El Ahmadi. “Ik heb BN’ers naar Expeditie Robinson toe zien gaan voor wie geldt dat ze helemaal afgetraind waren en zodoende geen reserves hadden. Ik wilde dit voorkomen. Ik ben juist minder gaan trainen, nog maar één keer in een week in plaats van drie keer.

Uiteindelijk kwam ze 7 kilo aan. “Dat is in Expeditie Robinson ook wel te zien aan mijn dikke kop en buik, haha.”

Schaamt ze zich daar niet voor? “Het is geen missverkiezing. Expeditie Robinson is survivallen. Ik ben sowieso al geen fotomodel en zeker niet de jongste meer. Het uiterlijke aspect interesseerde mij daarom niet. Ook als ik mollig ben, ben ik nog steeds een lekker wijf.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen