Sanne Hans durft Voice-collega’s niet aan te spreken

Sanne Hans durft haar mede-coaches van The Voice of Holland niet direct aan te spreken als ze zich ergens aan stoort. Ze laat dat dan door de productie doen. Dat vertelt de zangeres in het AD. De zangeres, beter bekend als Miss Montreal, houdt absoluut niet van confrontaties. “Ik ben het liefst iemand die de vrede bewaart, zij willen hun gelijk halen. Dat trek ik niet. Als ik onzeker word van dat gekakel, dan zeg ik dat naderhand tegen productie. Dan spreken zij de anderen erop aan.”

Als Voice-coach voelt ze zich níet meer onzeker. “Het decor voelt inmiddels als mijn woonkamer, dus ik ben gelukkig niet meer zo onder de indruk. Al kijk ik het publiek niet aan als ik naar de stoel loop. Dat vind ik toch eng.”

Maar als ik zit, ben niet meer bang om te draaien als niemand draait. Als ik een foute keuze maak, is het maar zo. Ik word ingehuurd om mezelf te zijn, daar horen ook domme acties bij. Ik kan beter schijt hebben aan alles en iedereen.

Hans is trots op haar rol in de hitshow van RTL 4. “Ik weet nog dat ik The Voice keek met Nick & Simon erin. Die zijn écht bekend, dacht ik. Nu zit ik er zelf, dat is toch grappig? Ik heb echt een topleven, ik heb niets te klagen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen