’s Ochtends vroeg bijna 900.000 kijkers voor Max

De Formule 1-race van Max Verstappen in Maleisië trok zondagochtend een hoop bekijks. Er keken tussen negen en elf uur ’s ochtends maar liefst 880.000 mensen (38 procent) naar de race van de autocoureur. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Formule 1 van Maleisië was daarmee het negende meest bekeken programma van de hele zondag. De spannende wedstrijd eindigde boven prime-time-titels als Zondag Met Lubach, Hotel Romantiek, Penoza en Nieuwsuur.

Het is de tweede grand prix-zege uit zijn carrière. “Ik heb hem op geen enkel foutje kunnen betrappen. Er valt echt niets af te doen aan de overwinning van Verstappen. Hij heeft de hele race gedomineerd“, aldus commentator Allard Kalff.

Verstappen boekte vorig jaar in de Grand Prix van Spanje zijn eerste zege. Met 18 jaar en 228 dagen was hij de jongste winnaar ooit. Hij pakte toen het record van Sebastian Vettel, die 21 was bij zijn jongste overwinning.

Gisteren was Verstappen 20 jaar en 1 dag, nog steeds jonger dan Vettel toen.

Foto: Ziggo Sport

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen