Astrid Joosten wil niet naast Gordon op tv

Astrid Joosten zou Linda’s Zomerweek hebben geweigerd als niet Beau van Erven Dorens, maar bijvoorbeeld Gordon haar co-gast zou zijn geweest. Dat vertelt ze in VARAgids. Joosten vond haar medegast doorslaggevend. “Ik liet het wel afhangen van de andere gast. Als ze een type als Gordon aan me hadden gekoppeld, had ik nee gezegd. Anderhalf uur met zo’n grapjas op de bank zag ik niet zitten. Er moet met z’n drieën wel een bepaalde diepgang ontstaan, vind ik“, vertelt ze.

Beau van Erven Dorens vond ze prima. “Ik kende hem niet maar hij had mijn sympathie. Ik had het beeld van een schaamteloze durfal maar ook van een familyman. Dat maakte hem interessant. Het pakte bijzonder goed uit.

Volgens Linda de Mol is het normaal gesproken niet de bedoeling dat gasten kunnen meebeslissen over hun medegast, maar voor Joosten maakte ze een uitzondering.

De Mol: “Astrid Joosten wilde van tevoren weten naast wie ze zou zitten. Dat soort afspraken maken we gewoonlijk niet.

Het VARAgids-interview met Astrid Joosten kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen