Roué Verveer blij dat zijn SBS 6-show zónder BN’ers is

Roué Verveer is blij dat zijn SBS 6-moppenshow Happy Hour, die vanavond in première gaat, een programma is zónder BN’ers. Dat vertelt de komediant in De Telegraaf. Verveer sluit zich aan bij de kritiek dat er wel héél veel shows met BN’ers op tv zijn. Als een nieuw programma wordt aangekondigd, is de kans op BN’ers maximaal. “Ik zeg niet dat er geen programma’s moeten zijn met BN’ers, maar ik hoor in mijn omgeving vaak: ’er is wéér iets met bekende mensen’.”

Vooral in quizzen duiken veel sterren op. “Quizzen waar ik soms ook aan meedoe omdat ik het leuk vind. Maar dan ben je als kijker de strijd niet echt aan het volgen. Met onbekende mensen kun je veel meer meeleven. Zoals vroeger met de Surprise show of 5 tegen 5. Toen konden mensen ook echt iets winnen. Dat is met BN’ers-shows niet zo.

Deze ON’er-show heeft Verveer uitgerekend te danken aan zijn deelname aan de BN’er-show Dance Dance Dance. Ook dat programma werd gemaakt door Talpa. “Ze hebben mij toen van dichtbij meegemaakt. Het aanbod om Happy Hour te presenteren kwam na de opname van de eerste Dance dance dance-aflevering.”

“Ik ben blij dat ze mij vertrouwen hebben gegeven. Er werden niet eerst drie personen getest. Zij dachten: ’Roué moet dit presenteren’. We hebben ook niet eerst een pilot opgenomen. Toen dacht ik wel even: oké, dat geeft aan dat ze vertrouwen in mij hebben.”

Het solo-presentatiedebuut van Roué Verveer is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Het Telegraaf-interview met Roué Verveer kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen