Mark Rutte strijdt tegen Gordon op vurige tv-donderdag

De kijker staat een bomvolle tv-avond te wachten. Terwijl op NPO 1 primetimevullend het nieuwe kabinet van Mark Rutte wordt gepresenteerd en op RTL 5 de strijd op het Robinson-eiland verder gaat, lanceren RTL 4 en SBS 6 hun nieuwe donderdag-line-up. De opvallendste nieuwe titel is ‘Gordon Gaat Trouwen… maar met wie?’, om half tien op 4, direct na het populaire Chantal Blijft Slapen. Gordons promotietour deed vanochtend vrijwel alle Nederlandse radiozenders aan.

In de eerste aflevering wordt Gordon door de selectiecommissie, bestaande uit zijn valse stiefzuster Gerard Joling, boezemvriend Danny Rook en hartsvriendin Joyce Humblet, op drie dates gestuurd.

Gordon gaat ook in de tweede en derde aflevering drie keer op date. In de vierde aflevering kiest hij zelf drie dates uit negen speeddates. Uiteindelijk blijven er vier mannen over en mag Gordon nog één wildcard inzetten.

Om te testen of de levens van de mannen en Gordon bij elkaar passen gaat hij bij deze vijf mannen op schoonouderbezoek. De laatste twee afleveringen spelen zich af in Zuid-Afrika, Kaapstad, de droomlocatie waar het uiteindelijke televisiehuwelijk plaatsvindt.

Voorafgaand aan Gordon is dus het logeerprogramma van Chantal Janzen te zien. Dit keer blijft ze slapen bij dj Gerard Ekdom en model Kim Feenstra.

SBS 6 begint om half negen met Roué Verveers Happy Hour, een moppenprogramma, waarna een nieuwe serie van Undercover Boss NL begint. In de eerste aflevering zit hotelbaas Maarten Markus van NH Hotel Group.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen