Oudejaar NPO 3: geen Toppers meer, maar nieuwe show

NPO 3 komt met een nieuwe show om het jaar mee uit te luiden. In plaats van de traditionele Toppers-registratie komt de zender dit jaar met Muziekfeest van het Jaar. Dat heeft de Avrotros vandaag laten weten. Het door Jan Smit gepresenteerde Muziekfeest van het Jaar, dat is geïnspireerd op Muziekfeest op het Plein, is een concert dat op 8 december plaatsvindt in de Ziggo Dome. Het wordt een avond ‘vol spectaculaire optredens en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits’.

Nederland is hiermee een nieuw eindejaarsevenement rijker, aldus de omroep, die onder meer Frans Bauer, André Hazes, Jeroen van der Boom, OG3NE, Thomas Berge, Wolter Kroes en Frans Duijts heeft gestrikt om op te treden onder begeleiding van het 30-koppig symfonisch orkest.

Het concert en de voorbereidingen hierop zijn op vrijdag 8 december live te volgen op NPO Sterren NL Radio. Op zondag 31 december is dan de tv-registratie, om 22.00 uur op NPO 3.

De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen