Break-up-video Enzo Knol door 3 miljoen views heen

De break-up-video van Enzo Knol is vandaag door de grens van 3 miljoen weergaven heen gegaan op YouTube. Daarmee is het een van zijn tien meest bekeken filmpjes ooit geworden. Dat blijkt uit cijfers van de videosite. Wat Bassie & Adriaan en Carlo & Irene voor de jeugd van vroeger waren, waren Enzo Knol en zijn vriendin Dee voor de jeugd van nu. Het bekendste YouTube-stel van ons land is nu uit elkaar, maakten ze donderdag bekend in hun vlog, en dat leidde tot hysterische reacties.

Eveline Gillot, die een documentaire over YouTube’ers maakte, weet wel waarom hun volgers zo dramatisch doen over hun break-up. Bij de NOS: “Ze lijken het perfecte koppel, dus dit kan een enorme shock zijn voor kinderen. Dit is voor veel van die kinderen het eerste stelletje dat ze zo zien. En dan zien ze dus ook dat zoiets slecht kan aflopen.

Enzo en Dee zaten in hun hart, weet ze. “Basisschoolkinderen, en iets ouder, zijn verslingerd aan Enzo. En dus ook aan Dee, want ze doen alles samen.

Volkskrant-columnist Aaf Brandt Corstius laat vandaag in de krant (via Blendle) weten dat ze Enzo Knol in de break-up-video een enorme zak hooi vindt. “Enzo was regelmatig afgeleid door voorbijkomende sirenes of geluidjes uit de keuken.

Op een gegeven moment zei Enzo: “Ik moet een beetje wennen aan de nieuwe keuken, want die maakt nog wat geluiden. De ene keer de koelkast, de andere keer de vaatwasser.

Corstius: “Vervelende petdragende man! Richt je op je huilende ex en niet op de geluidjes uit je gesponsorde vaatwasser! Ik raad Dee aan om in momenten van gemis die twee zinnetjes terug te kijken op YouTube.

Enzo Knol, die rondrijdt in een Porsche van twee ton, behaalde met zijn meest bekeken video ooit 4,2 miljoen weergaven. Daarin was te zien hoe Dee een ambulance in werd gedragen.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen