Myrna Goossen kan met dode mensen communiceren

Myrna Goossen ziet dead people. De oud-presentatrice van Omroep MAX kan communiceren met mensen die niet meer leven. Dat vertelt ze in gesprek met Veronica Magazine. Vier jaar geleden overleed de moeder van Goossen. “Ja, dat is heel, heel heftig… Weet je, ik ben heel erg spiritueel en mijn moeder was daar altijd een beetje bang voor. Dan zei ze: ‘Hou maar op, jij weet alles van tevoren.’ Dat vond ze eng. Of ik paranormaal ben? Ja, dat. Of medium. Whatever.

Eigenlijk kan iedereen kletsen met doden, maar je moet het wel finetunen, aldus Goossen. “Iedereen heeft dat in zich, maar de een staat er meer voor open of ontwikkelt het beter dan de ander. Iedereen kan voetballen, maar er was maar één Johan Cruijff. Ik pak zo iemands energie op.

Goossen zit op het niveau van Char en Derek Ogilvie. “Ik heb een jaar mediumschap gevolgd, me meer in het fenomeen verdiept. Maar contact met ‘boven’ is moeilijk uit te leggen. Ik word dan snel voor knettergek verklaard. Mijn moeder zei vlak voor haar dood: ‘Ik weet dat je contact hebt met overledenen, dat je ze hoort en dat je het voelt. Dus ik ga met je praten.’ Dat was een belofte van haar, en dat is ook gebeurd.

Dan schrikt de Veronica-journalist zich een hoedje. “Een bizar moment midden in het gesprek“, schrijft hij. “Myrna Goossen, 54 inmiddels en nog steeds good looking met die mysterieuze glimlach die haar in al die jaren zo veel heeft gebracht, vertelt over haar moeder. En over haar spirituele kant en het contact dat ze soms heeft met ‘hierboven’. Dan flikkert de lamp boven de tafel even. Vanuit het niets. ‘Kijk, daar zijn ze even.’ Ze? ‘Ja, de geestjes. Leuk, ze zijn erbij. Oké, waar waren we?’

Naar verluidt kan Goossen ook communiceren met haar tv-carrière. Die is ook al een tijdje dood.

Foto: KoffieMAX

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen