Ellie Lust mindert politiewerk vanwege BN’er-schap

Politieheldin Ellie Lust (51) werkt vanwege haar BN’er-schap niet langer fulltime als politiewoordvoerder. Dat vertelt ze in gesprek met de Privé. Lust wil ruimte creëeren voor uitstapjes in de media door haar politiewerk te minderen. “Per 1 juni ben ik een dag minder gaan werken voor de politie, want ik krijg zo veel aanvragen en kansen, het werd te veel. Er is een proefaflevering opgenomen van een eigen programma voor mij. Het is iets wat me op het lijf geschreven is“, zegt ze.

Komt dat programma daadwerkelijk op tv? “Het ligt nu ter beoordeling bij degene die daar definitief iets van gaat vinden. Als het doorgaat, komt er een hele serie van.”

Net als alle andere BN’ers is ook Lust benaderd om zich in te zetten voor een goed doel. Vanwege het feit dat haar vrouw in het verleden is getroffen door borstkanker – haar beide borsten werden afgezet – vooral door goede doelen die strijden tegen kanker.

Daar heeft Lust echter geen zin in. “Ik krijg nog steeds veel verzoeken of ik me wil verbinden aan iets wat met kanker te maken heeft, maar ik heb genoeg kanker gezien voor de rest van mijn leven.

Het Privé-interview met Ellie Lust kunt u lezen via Blendle.

Foto: AT5

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen