Marc-Marie zet per ongeluk 06-nummer op Twitter

Marc-Marie Huijbregts heeft per ongeluk zijn 06-nummer op Twitter gezet. Pas na een kwartier was die niet meer zichtbaar voor de rest van Nederland. Dat was te volgen op het sociale medium. Huijbregts was kennelijk in privégesprek met de webcare van Ziggo, want opeens verscheen op zijn publieke Twitter-pagina het volgende aan Ziggo gerichte bericht (geanonimiseerd): “Op 063******9 te bereiken.” Het leidde tot verbaasde reacties van volgers, zoals: “Marc-Marie wat doe je nu!!

Daarop reageerde Huijbregts: “Ja, dat doe ik natuurlijk niet expres.

Vervolgens hoopte Huijbregts de mensen op het verkeerde been te zetten. “Het is niet echt mijn nummer. Hahaha! Daar trapt niemand in.

Ondertussen was zijn 06-nummer nog steeds te zien. “Marc-Marie, je hebt je publieke tweet nog niet verwijderd :-( Ik raad je aan deze offline te halen“, twitterde Ziggo.

Uiteindelijk lukte het Huijbregts alsnog. “Mensen! Ik dacht natuurlijk dat ik een privébericht stuurde. Niets was minder waar. Veel plezier met alles. Grote groet“, besloot hij.

Het is niet bekend welk probleem Huijbregts ondervond met de diensten van Ziggo. Een andere bekende Nederlander, de moeder van Carlo Boszhard, onthulde recentelijk dat ze elke dag haar Ziggo-box moet resetten.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen