Wil Boszhard moet Ziggo-box elke dag resetten

Wil Boszhard (74), de bekende moeder van Carlo Boszhard, gaat met haar tijd mee en kijkt steeds meer on demand. Ze wordt daarbij echter wel gehinderd door de mediabox van Ziggo. Dat vertelt ze in de VARAgids. Wil kijkt graag lineair naar programma’s als Eén tegen 100 en de ’s middagse Jinek-herhaling, maar nu ook steeds meer naar Netflix. “Sinds kort heb ik internet, en kijk ik series op Netflix. The Walking Dead over zombies is een favoriete serie“, legt de BM’er (bekende moeder) uit.

Ze leeft helemaal met die personages mee. “Maar er mag een beetje meer actie in, ze lullen te veel. En dan moet je ook nog hopen dat internet het doet, zó irritant.”

De Wil Wil Wel-ster voelt zich niet connected genoeg in haar woonplaats Landsmeer. “Ze zijn goed hoor van Ziggo, maar ik ben zowat iedere dag bezig met resetten.

Terug naar lineair: wat kijkt ze nog meer graag? Ze noemt woon- en tuinprogramma’s en Voetbal Inside. “Ik ben gek op Johan Derksen, hij ziet er zo gesoigneerd uit.”

En dan is er nog haar guilty pleasure: Utopia. “Ik schaam me bijna om het te zeggen“, zegt ze. “Ik volg het vanaf de allereerste aflevering en wil weten wie er afvalt.”

Het VARAgids-interview met Wil Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen