Maestro in première met Patricia Paay als de grote ster

Frits Sissing is vanavond terug met een vierde seizoen van Maestro, de NPO 1-hit waarin BN’ers tegen elkaar strijden als dirigent. De meeste ogen zullen gericht zijn op tv-diva Patricia Paay, dé grote ster van het nieuwe kandidatenveld. Aan één ding moet ze flink wennen. “Dat ik met mijn rug naar het publiek sta. Dat kan ik me niet voorstellen, met je kont naar achteren. Als we zingen, hoeven we geen band aan te kijken. Dus dat hele orkest gaat naar mij staan te kijken. Dat is raar!“, vertelt ze.

Paay kan nog best eens gaan verrassend als dirigent, denkt medekandidaat Janny van der Heijden: “Omdat zij natuurlijk een enorme muziekervaring heeft, maar het ook van huis uit gezien heeft omdat haar vader dirigeerde.

De andere kandidaten die meedoen zijn acteur Waldemar Torenstra, kickbokser Remy Bonjasky, acteur Ruud Feltkamp, zanger Dave von Raven, actrice Hadewych Minis en actrice Maartje van de Wetering.

Bonjasky laat in het AD weten dat hij vol voor de winst gaat: “Nou, ik hou wel van winnen. Met boksen, maar ook met Expeditie Robinson en nu Maestro. Sowieso wil je er niet uitgaan in de eerste ronde. Da’s lelijk.

Maestro is om 20.25 uur te zien op NPO 1. recht tegenover de grote finale van Penoza op NPO 3, All You Need Is Love op RTL 4 en Wegmisbruikers op SBS 6.

Foto: Michel Schnater, AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen