‘Oempa-Wendy was slachtoffer van slechte shaping’

Wendy van Dijk zag er vrijdag in The Voice uit als een Oempa Loempa, vanwege falende ‘shaping’-techniek van haar visagist. Dat stelt schrijfster Susan Smit op Twitter. Wilma Nanninga, nieuwsregisseur van De Telegraaf en tien jaar geleden nog sterjournaliste van Privé met een eigen docusoap op RTL 4, keek gisteren met verbazing naar &Chantal: “Wat is er toch met die tv-visagisten? Wendy vrijdag, Rico Verhoeven nu bij Chantal: wit voorhoofd, witte neuspunt, rest vaag bruin.

Wie denkt dat Erland Galjaard in het geniep van zijn troon is gestoten door Willy Wonka heeft het mis. Susan Smit heeft het verlossende antwoord op Twitter: “Dat heet ‘shapen’ en als het slecht is gedaan, is dat inderdaad rampzalig…

Met ‘shapen’ kunnen visagisten bepaalde lijnen in iemands gezicht accentueren. Net als bij Verhoeven, was ook bij Van Dijk het voorhoofd en de neus lichter geschminkt dan de rest van haar gezicht.

Van Dijk heeft met ergernis gereageerd op de kritiek over haar oranje gezicht. Zij vindt dat kijkers de instellingen van hun televisie na moeten kijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen