Luuk Ikink vanavond niet in RTL Boulevard: ‘Dag vrij’

Luuk Ikink is vanavond niet te zien in RTL Boulevard. De presentator heeft een dagje vrij. Dat heeft hij vanochtend laten weten op Twitter. Ikink is in tegenstelling tot zijn Boulevard-collega’s élke werkdag te zien in de showrubriek van RTL 4. Het gebeurt zelden dat hij niet van de partij is, maar vandaag staat de kijker toch echt een Ikink-loze uitzending te wachten. “Ik ben vandaag gewoon een dag vrij! Prima weer d’r bij ook :-) Vanavond – uiteraard – gewoon RTL Boulevard met Beau en Bridget!

Het is niet bekend wat Ikink op zijn vrije dag gaat doen. Zoals hij terecht opmerkt, wordt het redelijk mooi weer buiten met aanhoudende periodes van zon. Mogelijk gaat hij een beetje bijbruinen op een terras. Vanaf zaterdag wordt het wat bewolkter.

De vervanger van Luuk Ikink is vanavond dus Bridget Maasland. Zij is tegenwoordig één van de drie presentatrices van de weinig bekeken weekendeditie van RTL Boulevard.

Zowel de doordeweekse als de weekendeditie van RTL Boulevard hebben drie presentatoren, die elkaar afwisselen. Bij de doordeweekse editie gaat het om Beau van Erven Dorens, Ruben Nicolai en Peter van der Vorst en bij de weekendeditie om Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver.

De Luuk Ikink-rol wordt doordeweeks elke week vervuld door Luuk Ikink en in het weekend door Frank Dane.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen