Loretta Schrijver: ‘Temptation Island? Get a life!’

Loretta Schrijver begrijpt niet waarom mensen zo’n heisa maken over ontrouw. Ook tv-shows over dat onderwerp vindt ze onnozel. Dat vertelt de Linda de Mol van de ochtendtelevisie in weekblad Story. Schrijver vraagt zich af wat er erg is aan een keertje vreemdgaan. “Seks is een kwestie van lust. Ik begrijp niet altijd waarom mensen dáár hun hele relatie en leven aan ophangen“, zegt ze. “Hele programma’s, zoals Temptation Island, gaan daarover. Big deal. Get a life, denk ik dan.

Dat mensen dáár boos om worden, zegt Schrijver verbouwereerd. “Hij heeft me belazerd! Zij is vreemdgegaan! En dan zetten ze er een streep onder.”

Mannen zijn nou eenmaal seksuele wezens, aldus Schrijver. “Natuurlijk kun je de verleiding als man zijnde niet altijd weerstaan, als je in de stad bent of een borreltje hebt gedronken. De een is gevoelig voor sigaretten, de ander voor lekker eten of seks.”

Haar man kan dus lekker zijn gang gaan. “Er zijn zo veel relaties die stranden vanwege een slippertje. Maar wat is er nou erg aan een keertje vreemdgaan?

Ze woont overigens niet samen met haar man. Ze hebben een latrelatie en dat werkt prima. “Als ik vroeg op moet voor Koffietijd, is het alleen maar irritant als ik om halfzes door het huis loop te spoken.

Schrijver is haar tv-vriendin Quinty Trustfull ook niet altijd trouw. Regelmatig wordt ze in Koffietijd gezien met andere vrouwen aan haar zijde. Eén van hen liet onlangs zelfs haar billen zien tijdens de uitzending op RTL 4.

Het Story-interview met Loretta Schrijver kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen