Vivian Slingerland laat billen zien in Koffietijd

De huisvaders van ons land kregen vrijdagochtend even rode oortjes toen ze naar het onschuldige Koffietijd keken. Presentatrice Vivian Slingerland stond ineens op om haar billen te laten zien aan tv-kijkend Nederland. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Koffietijd had een rijtje dames in de studio zitten die met elkaar keuvelden over zelfacceptatie en blij zijn met je eigen lijf, ook al heb je een bloedhoog BMI. Stuk voor stuk stonden de dames op om te vertellen wat ze mooi vinden aan hun eigen lijf.

Ook de presentatrices moesten eraan geloven. Eerst was Loretta Schrijver aan de beurt. “Het lijkt wel of we nu een therapiegroep hebben. Ik ben blij met mijn haar en waar ik ook blij mee ben en mooi vind aan mezelf, is dat ik vrij dunne polsen en slanke handen heb. Dat geldt ook voor mijn enkels. Er zit dan wel weer iets tussen, maar… O, dat mag niet?!

Daarna mocht Vivian Slingerland uit haar stoel komen. “Ik ben heel blij met mijn volle haar. Ik heb vol, dik haar en daar heb ik ook hele leuke dikke ronde billen bij en die mogen er ook zijn, vind ik.”

Het is niet bekend wat de Koffietijd-dames er precies aan doen om zo gezond en stralend te blijven. Wellicht zijn ook zij gestopt met het drinken van water uit de douchekop.

Lees ook: Satijnen kussensloop is geheim van strak tv-hoofd (vorige week)

Update 13.15 uur – Dit nieuwsbericht is aangepast. Niet Pernille La Lau, maar Vivian Slingerland liet haar billen zien in Koffietijd. Beide dames lijken wel erg op elkaar.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen