Irene Moors deed eerste Perfecte Vraag onder invloed

Irene Moors heeft de eerste aflevering van De Perfecte Vraag gepresenteerd onder invloed van een jetlag. Dat zegt de tv-ster in weekblad Privé. Je zou denken dat ze zich een beetje heeft voorbereid op zo’n belangrijke nieuw titel, maar niets is minder waar. “Ik kan je vertellen dat ik bepaald niet fit was op mijn eerste dag in de studio. Ik was de dag daarvoor geland op Schiphol na mijn vakantie op Bali. Na één nachtje slapen moest ik de eerste aflevering opnemen met een jetlag van jewelste!

Wel was Moors zo schappelijk om voor de opnames een andere vakantie af te zeggen. “Eigenlijk zou ik met mijn gezin nog voor een korte vakantie naar Spanje gaan, maar dat schoot er dus bij in, waardoor zij daar zaten en ik hier.”

Ze had het er graag voor over. “Ik denk dat we echt iets moois in handen hebben. Ik geloof in de kracht van het spel, het is duidelijk te volgen voor iedereen thuis en vooral bloedspannend.”

Daarbij is het leuk dat het in Nederland is gemaakt en dat ik – wanneer het straks wordt verkocht aan het buitenland, zoals de bedoeling is de eerste in de wereld ben die het programma presenteerde.

De Perfecte Vraag is elke dinsdag te zien op SBS 6.

Het Privé-interview met Irene Moors kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen