Frank Visser wil geen ander tv-genre verkennen

Frank Visser heeft er geen behoefte aan om in de nadagen van zijn tv-carrière nog een ander genre te verkennen. Dat vertelt de televisierechter in weekblad Party. Visser is met zijn maandagse programma Mr. Frank Visser Doet Uitpsraak hét kijkcijferkanon van SBS 6, dus hij zou best wat kunnen eisen bij de programmaleiding. “Ik denk dat je je als schoenmaker vooral bij je eigen leest moet houden“, zegt hij echter. “Mensen kennen mij als de televisierechter. Laten we dat maar zo houden.”

Is hij dan echt nergens anders voor te porren? “Een leuk reisprogramma zou ik nooit afslaan.”

Maar eigenlijk is Visser daar veel te druk voor. “Wat de lezers misschien wel leuk vinden om te vernemen, is dat ik nu al een aantal jaren Latijnse les volg bij Addisco in Hilversum. Daar leer je levend latijn, zoals het ooit is gesproken, dus geen saai gedoe met grammatica.”

Voorlopig blijft het dus bij zijn juridische programma met Viktor Brand. “De kracht van onze samenwerking zit hem vooral in de klik die we hebben. Dat kun je niet bedenken, die is er of is er niet. Onze humor sluit goed op elkaar aan, maar ook onze professionele inzet en werklust. Viktor is een perfectionist, net zoals ik. En een echt mensenmens.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen