Tim Douwsma wil doorbreken in Amerika

Tim Douwsma, die in 2007 een BN’er werd door zijn deelname aan de SBS 6-show So You Wannabe A Popstar, wil doorbreken in de Verenigde Staten. Dat vertelt de acteur en zanger in weekblad Party. Douwsma wil uiteindelijk een hele grote Hollywood-acteur worden. “Mijn ultieme droom is om op een heel grote filmset te staan ,met de beste mensen van de wereld. Ja, in Amerika natuurlijk. Als acteur wil je dat toch? Of ik dat ga proberen? Nou, misschien ben ik daar al mee bezig.

Hij wil niet te veel kwijt over zijn Amerikaanse ambities. “Ik kan er niet te veel over zeggen, we zien wel hoe de dingen lopen. In mijn leven heb ik altijd kansen gepakt als het goed voelde en ik ben niet bang om ergens een nieuwe start te maken.”

De afgelopen periode was Douwsma vooral in het nieuws vanwege zijn liefdesleven, maar die staat nu op een laag pitje. “
Ik ga nu zeker voor mijn carrière, die heeft prioriteit.”

De liefde komt wanneer het tijd is. Ik heb helemaal niet het idee dat ik nu naarstig op zoek moet gaan naar een vrouw.”

Lees ook: Tim Douwsma boos over mediagedrag ex-vriendinnen (28 september)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen