BNN-ster Emma vindt Beau van Erven Dorens slecht

BNN-talent Emma Wortelboer, dit jaar een van de vijf gezichten van Spuiten en Slikken, vindt dat Beau van Erven Dorens het in de zomer niet goed heeft gedaan als vervanger van Humberto Tan in RTL Late Night. Dat vertelt de presentatrice in VARAgids. Wortelboer vindt Van Erven Dorens helemaal geen prettige presentator. “Beau van Erven Dorens heb ik een paar keer gezien als vervanger van Humbert Tan in Late night deze zomer. Elke keer weer te gênant voor woorden.

Hij is gewoon niet geschikt voor een talkshow, meent Wortelboer. “Hij interviewt niet, hij drukt zijn eigen mening door waar hij ook maar even de kans krijgt. Het is toch je plicht als presentator dat je je gasten de ruimte geeft? Waarom nodig je ze anders uit?

Liever kijkt ze op de late avond naar SBS 6. “Ik ga echt lekker op Shownieuws of Hart van Nederland. Gewoon om even te kij- ken wat de helft van de provincie ziet. Ik kom uit Twente dus ik weet waar ik het over heb.

Aan welke tv-collega heeft ze nog meer een hekel? “Ik kan niet kijken naar Lauren Verster. Een beetje fake. En dan ook nog je programma Lauren! met een uitroepteken noemen. Ik hoop maar dat ze de VARAgids niet leest.

En wie ze wél leuk vindt? “Sophie Hilbrand. Echt een topwijf. Ze kan alles vragen, overal induiken, zonder dat het geforceerd voelt. Ze houdt het gewoon ‘Sophie’, heel cool. Dat wil ik ook kunnen.

Het VARAgids-interview met Emma Wortelboer kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Jeroen Werkhoven

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen