Sky Radio Christmas Station is weer in de lucht

Het is bijna kerstmis en daarom heeft Sky Radio vandaag – traditiegetrouw in de eerste week van oktober – weer zijn themazender Sky Radio Christmas Station geopend. De schuiven werden geopend door oud-hockeysters Ellen Hoog en Naomi van As. Dat heeft de zender laten weten. Hoog en Van As hebben samen met de kerstman hun kerstfavoriet All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey aangekondigd. Van As: “Ik ben gek op kerst en ik kan niet wachten tot het zover is.”

Hoog sluit zich daarbij aan: “We kunnen er niet genoeg van krijgen. We draaien deze hit overal, het hele jaar door. Het was zelfs eens onze goal jingle bij een hockeywedstrijd. Het is een hele eer dat we door de kerstman werden uitgenodigd om de opening van het kerstseizoen bij Sky Radio te mogen verzorgen met ons favoriete kerstnummer. Laat de kerst maar komen.

Zenderbaas Uunco Cerfontaine is in zijn nopjes. “Het is inmiddels traditie geworden bij Sky Radio dat we het kerstseizoen in de 1e week van oktober aftrappen met de lancering van ons Christmas Station op DAB+ en alle online kanalen. Kerst is de leukste tijd van het jaar en vanaf nu komt in ieder geval de sneeuw al uit je speakers.”

We zien de beluistering week na week oplopen als het richting kerst gaat, met als record een bereik van 6 miljoen mensen met kerst als ook Sky Radio op 101FM is omgedoopt in The Christmas Station. Het is fantastisch dat we zoveel mensen een plezier doen met onze kerstplaylists”, zegt hij.

Sky Radio Christmas is overal te ontvangen op DAB+, Skyradio.nl en via de Sky Radio App.

Foto: Sky Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen