BN’ers van Citytrip met de Sterren zijn bekend

De deelnemers van de nieuwe Citytrip met de Sterren-show Celebrity City Trip op RTL 5 zijn bekend. Het gaat om zeven BN’er-duo’s, die compleet van elkaar verschillen en elkaars favoriete stad bezoeken. Dat heeft de tv-zender laten weten. Er wordt volgende week dinsdag (7 november) afgetrapt met rapper Boef en chef-kok Robert Kranenborg. Zij bezoeken samen Marrakesh en Brussel. “Voor Boef is de Marokkaanse stad een toevluchtsoord waar hij“, zo laat de zender weten.

Andere koppels die elkaar door hun favoriete steden gidsen zijn Rick Brandsteder en Ryanne van Dorst (Kopenhagen en Praag) en Victoria Koblenko en Heleen van Royen (Moskou en Porto).

Ook Naomi van As en Willie Wartaal (Granada en Albufeira), Mental Theo en de onvermijdelijke Anna Nooshin (Mallorca en Parijs), Rico Verhoeven en Dennis Weening (Rome en Londen) en Patty Brard en Dave Roelvink (Ibiza en Rimini) gaan samen op reis.

Celebrity City Trip is vanaf volgende week elke dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen