Surfen met de sterren is kijkcijferdrama op Veronica

Het nieuwe BN’er-programma Into The Waves is zondagavond echt ontzettend slecht van start gegaan op Veronica. Er keken om half negen slechts 78.000 mensen naar de première-aflevering, goed voor een miserabele 1,0 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Veronica was tijdens de BN’er-show veruit de minst bekeken top-tienzender van Nederland. Het bewijst dat de kijker inmiddels heel erg moe is van shows waarin BN’ers tegen elkaar strijden.

De afvalrace wordt gepresenteerd door Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga. Zij testen negen sterren op hun surfskills zoals uithoudingsvermogen, concentratie, kracht en lef.

De deelnemende BN’ers zijn Chef’Special-zanger Joshua Nolet, model en influencer Nochtli Peralta Alvarez, tv-persoonlijkheid Donny Roelvink, presentatrice en actrice Sonja Silva, zanger en presentator Tim Douwsma, actrice en model Touriya Haoud, rapper en acteur Maurits ‘Negativ’ Delchot, tv-persoonlijkheid Christina Curry en acteur Miro Kloosterman.

De roadtrip leidt de BN’ers van Zuid-Frankrijk naar het surfers paradise op het Portugese eiland Madeira. Het is nog niet bekend of Veronica na één aflevering stopt met het programma.

Foto: Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen