Airen Mylene: ‘Sfeer is verbeterd bij SBS 6’

De sfeer bij SBS 6 is verbeterd nu de zender in de lift omhoog zit. Dat vertelt tv-talent Airen Mylene in De Telegraaf. SBS 6 is het seizoen goed begonnen. De zender verraste de afgelopen maand door de grote concurrent RTL 4 op meerdere avonden te verslaan. “Of ik dat merk qua sfeer? Zeker. Er gebeurt veel, er is meer reuring door de start van het tv-seizoen. Er hangt een positieve energie. Ik zie blije collega’s. Ook veel andere presentatrices doen meerdere programma’s”, laat ze weten.

Mylene zet zich volledig in voor SBS 6. Er zijn dagen dat ze om 5.30 uur wakker wordt voor Hart in Aktie en pas na de late Shownieuws, rond 23.30 uur, weer naar huis gaat. “Het zijn lange dagen, maar ik vind het mooi dat ik zoveel bijzondere mensen ontmoet die van niets iets maken in een nare situatie, dat werkt zó inspirerend.”

Ze wil niet zielig doen over haar werkdruk. “Ik kan, als ik het druk heb, niet denken: ’ik heb het zo zwaar’. Dat gaat er echt niet meer in. Mijn definitie van zwaar is totaal veranderd.

Gisteren begon Mylene met een nieuw seizoen van Hart in Aktie op SBS 6. Er keken 580.000 mensen (10 procent).

Het Telegraaf-interview met Reinier Bergsma kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen