AD schroeft aantal tv-recensies Angela de Jong op

Door het veroorzaken van de rel rond RTL is Angela de Jong in korte tijd een van de bekendste boegbeelden van het AD geworden en dat betaalt zich uit. De krant schroeft de frequentie waarin haar tv-recensies verschijnen drastisch op: van drie naar vijf keer per week. Dat meldt het dagblad. De Jong schrijft vanaf volgende week vijf keer per week een column op televisie, namelijk van dinsdag tot en met zaterdag. Dat betekent dat de radiocolumn van Vincent Bijlo alleen nog op maandag verschijnt.

De meest recente column van De Jong, die van afgelopen zaterdag, gaat over de nieuwe Gordon-show Gordon Gaat Trouwen. Ze is best positief, al zag ze ook dat bepaalde kandidaten belachelijk werden gemaakt. “Maar geen medelijden op dit front, iedereen weet waar hij zich voor opgeeft.

De show wist De Jong te verrassen. “Gordon ging veel serieuzer te werk dan ik van te voren had verwacht. Hij toonde zich open en ja, zelfs kwetsbaar.”

In de eerste aflevering moest Gordon kiezen uit de eerste drie mannen. Hij stuurde een jonge hunk naar huis. “Juist de minst opvallende van de drie, een eetcafé-eigenaar met een dreumesdochter en bakfiets, mocht door naar de volgende ronde.”

Kan het dan toch? Een BN’er die op tv zijn grote liefde vindt? Gordon, die zich eindelijk settelt? Maar stiekem kijk ik uit naar knetterende ruzie, de komende weken.

De AD-recensie van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: Omroep MAX

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen