Weekend-baas Ettekoven vindt Ronald Molendijk sneu

Weekend-baas Bart Ettekoven kan niet goed tegen de attitude van Ronald Molendijk, de muziekdeskundige in RTL Boulevard. Dat laat hij blijken op Twitter. Molendijk is sinds kort een prominent gezicht van RTL Boulevard, waarschijnlijk omdat hij de beste vriend is van RTL’s tv-baas Erland Galjaard. Maar Ettekoven kijkt net als veel andere mensen niet graag naar deze ‘expert’. Hij krijgt de kriebels van zijn maniertjes, bijvoorbeeld van hoe hij de eindtune van Boulevard meedirigeert.

Ettekoven plaatste een filmpje hiervan online (zie onderstaand) en twittert daarbij: “Kijk menschen hoe knap, Ronald M. heeft echt heel veel verstand van muziek. Hij weet precies wanneer het muziekje van Boulevard stopt. #sneu.

Tijdens de uitzending praatte Molendijk onder meer over de nieuwe cd van Trijntje Oosterhuis. Hij deelde daarbij en passant een sneer uit aan Youp van ’t Hek, de aartsvijand van zijn BFF Erland Galjaard.

Molendijk over Oosterhuis’ cd: “Ik wil er één nummer uithalen: ‘Laat Ze Blijven’. De tekst is van haar vader Huub Oosterhuis en de muziek van haar broer Tjeerd. Dat liedje zou je misschien kunnen kennen, want Youp van ’t Hek heeft het ooit een keer heel erg verkracht en nu krijgt het liedje eindelijk de recht die het verdient. Alleen voor dat nummer moet je die cd al even checken.

Collega Beau van Erven Dorens daarop: “Hé Youp! Alles kids? Je gaat eraan, Ronald. Je gaat eraan jongen.”

Het filmpje waarop Molendijk de eindtune van RTL Boulevard meedirigeert:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen