Nederland kan meekijken in dj-leven Erland Galjaard

Erland Galjaard, de tv-baas van RTL Nederland, heeft een Instagram-pagina geopend om zijn dj-leven met de rest van Nederland te delen. Dat is te zien op het sociale medium. Galjaard, echtgenoot van een van zijn presentatrices (Wendy van Dijk), heeft in Idols-jurylid Ronald Molendijk zijn beste vriend gevonden, vandaar ook dat hij tegenwoordig te pas en te onpas zijn mening spuit in RTL Boulevard. Samen vormen ze een dj-duo, in elk geval voor zolang ze nog in hun midlifecrisis zitten.

Molendijk legt het voor de buitenstaander glashelder uit bij een foto waar ze achter de draaitafel staan: “Die linker is Erland, die rechter ben ik, wij zijn vriendjes… en als samen we plaatjes draaien noemen we onszelf Soulvation…

Samen treden de mannen op leeftijd overal op, bijvoorbeeld op Ibiza. “Zwaar… belachelijk zwaar, echt, onderschat het niet, samen muziekjes draaien op het strand… maar ja, iemand moet dat toch doen!”, zegt Molendijk.

Galjaard en Molendijk staan op 21 oktober ook op een van de feesten tijdens het Amsterdam Dance Event.

Als u ook zo benieuwd bent naar de belevenissen van Galjaard en Molendijk, dan kunt u hier de Instagram-pagina van Galjaard vinden en hier die van Molendijk.

Soulvation op ADE! #omdat het kan, maar vooral omdat het moet! @erland.galjaard @soulvation @temazomusicgroup @petergelderblom

Een bericht gedeeld door Ronald Molendijk (@ronaldmolendijk) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen