Olcay Gulsen: ‘Tv-salaris voelt als AOW-inkomen’

Olcay Gulsen vindt dat haar tv-salaris aanvoelt als een AOW-inkomen in vergelijking met wat ze verdient met haar kledingmerk SuperTrash. Dat vertelde ze vrijdagavond in De Frank & Vrijdag Show op Radio 538. Gulsen is sinds kort een van de prominentste gezichten van RTL Boulevard. Haar ster is rijzende, merkte collega Frank Dane op. “Ja, Erland is echt on speed dial met mij de hele dag“, zei de presentatrice en modeontwerpster. Daaraan toevoegend: “Nee hoor, helemaal niet.

Dane merkte op dat Gulsen haar bakens misschien wel kan verleggen: “Ik hoop dat je met die lullige kleding kan stoppen dan nu je een televisiecarrière hebt.”

Gulsen antwoordde daarop: “Nou, ik moet zeggen: die lullige kleding, daar verdien ik wat mee! Anders voelt het alsof ik in de AOW zit met alleen mijn tv-carrière.

Daar moest Dane behoorlijk om lachen. “Je kunt natuurlijk van 3.000 euro per show niet rondkomen“, merkte hij op.

Het is niet duidelijk of de Boulevard-sterren écht 3.000 euro per optreden krijgen. In het verleden vertelde Maik de Boer dat hij per Boulevard-uitzending 1.000 euro kreeg.

Twee jaar geleden lekten wel de salarissen uit van talkshowgasten. Marc-Marie Huijbregts zou 2.000 euro per De Wereld Draait Door krijgen. Halina Reijn gaf aan 750 euro per DWDD-optreden te krijgen en Peter R. de Vries gaf aan dat 1.000 euro ‘er niet ver naast zit’.

Een AOW-inkomen bedraagt voor een alleenstaande maximaal 1.098,96 euro per maand.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen