Tim Douwsma boos over mediagedrag ex-vriendinnen

Tim Douwsma, die een BN’er werd door zijn deelname aan de SBS 6-show So You Wannabe A Popstar, hekelt het mediagedrag van zijn ex-vriendinnen. Dat vertelt de zanger in weekblad Story. Vooral zijn ex Stephanie Tency maakte het bont door in de Story behoorlijk na te trappen. “Ik ben nooit echt verliefd geweest op Tim. Ik had nog verdriet over de breuk met mijn vorige vriend. Door Tim ben ik daaroverheen gekomen. Maar hij begon al snel over trouwen en kinderen“, bitchte ze.

Tency vond het ‘beklemmend’, verbrak de relatie en gaf hem in de Story een trap na. Niet chique en niet leuk, vindt ook Douwsma. Al wil hij er niet te veel over kwijt. “Ik wil een gentleman blijven. Dus ik zal nóóit nare dingen zeggen over mijn exen. Dat zij dat wel over mij doen, zegt meer iets over mijn exen dan over mij. Persoonlijk vind ik het ongepast en gênant.

Douwsma geeft toe dat hij inderdaad erg serieus is als het om relaties gaat. Hij wil geen vrouw die alleen voor haar carrière leeft. “Ik ben een heel romantisch type. Mijn vriendin – en later mijn gezin – zal altijd vooropstaan“, zegt hij. “Ik houd van ambitieuze vrouwen, maar de liefde moet wel prioriteit hebben.

Zijn ex dacht er dus anders over en deelde dat met alle lezers van Story. Ongelooflijk, vindt Douwsma: “Onder vrienden en familie ben ik ook echt weleens uit mijn plaat gegaan als ik iets las. Laat ik het zo zeggen: het is niet voor niets dat we uit elkaar zijn. Als exen de behoefte voelen om nog wat te roepen, prima. Adem in, adem uit – en laat het gaan.

Het Story-interview met Tim Douwsma kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen