Irene Moors weigert presentatie Huizenjacht

Irene Moors heeft het verzoek van SBS 6 om een van de presentatoren van Huizenjacht te worden geweigerd. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Moors had geen behoefte om aan de slag te gaan in de vooravondshow. “Ten eerste heb ik al genoeg op mijn bordje en ten tweede zou ik dan in herhaling vallen. In de afgelopen 25 jaar heb ik voor tv genoeg huizen van binnen en buiten gezien. Dus daar heb ik ‘nee’ tegen gezegd. SBS 6 vond dat niet erg“, aldus de tv-ster.

De presentatrice voelt zich er niet bezwaard over dat ze een verzoek van haar werkgever weigert. “Volgens mij hebben ze dit aanbod bij iedere presentator neergelegd en wie zich wil aansluiten bij Huizenjacht is meer dan welkom. Ik kies voor iets nieuws, zoals de quiz De Perfecte Vraag.”

Een show als De Perfecte Vraag was de reden dat Moors overstapte van RTL 4 naar SBS 6. Ze wil zich ontwikkelen. Dat doet ze ook door het presenteren van een quiz. “Op voorhand wist ik niet of ik dat zou kunnen. Een quiz presenteren is heel iets anders dan een talkshow, waarin de sfeer en het goede gesprek belangrijk zijn.”

Ik moest dus eerst een test doen en daaruit kwam naar voren dat dit genre me ligt. Ik vind het ook heerlijk om te doen.”

Het Story-interview met Irene Moors kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen