Thierry Baudet denkt dat Jeroen Pauw liegt

Thierry Baudet denkt dat Jeroen Pauw liegt als hij zegt dat hij al ruim 200 vrouwen heeft bemind. Dat zegt de Forum voor Democratie-leider in gesprek met de Story. Pauw komt nooit meer af van de uitspraak die hij deed in Kwestie voor Kiezen en waar gastheer Rick Nieman uit respect voor boog. Maar Baudet gelooft er weinig van en denkt dat de BNNVARA-ster overdrijft. “Ik geloof er níets van dat Jeroen Pauw zoveel vrouwen heeft bemind. Dat is volgens mij pure grootspraak.”

Zelf heeft Baudet naar eigen zeggen géén 200 vrouwen in bed gehad. “Voor mezelf zou ik het écht niet kunnen zeggen. Het zou wel erg oneerbiedig zijn naar deze vrouwen toe als ik daar een administratie van zou hebben bijgehouden. Ik heb ze veel te hoog zitten om ze alleen maar te zien als een lustobject.”

Baudet heeft niet elk weekend van het jaar een andere date in huis. “Laat ik het zo zeggen: er waren fases dat ik mezelf niet eens toestond om naar een ander te kijken en waren fases dat ik de teugels wat liet vieren.”

Pauws tv-wereld is een wereld waarin het Gooise matras een prominente rol speelt. Is er ook een Haags matras? Volgens Baudet niet. “Gelukkig niet. Ik zou me ook niet kunnen voorstellen met één van hen ooit iets te hebben. Ik kan daarentegen wel onthullen, dat mijn FVD-collega Theo Hiddema érg gecharmeerd is van Kamervoorzitter Khadija Arib.

Het Story-interview met Thierry Baudet kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Jeroen Pauw ergert zich aan Thierry Baudet (november)

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen