Roy Donders hekelt ‘aandachtsgeile’ Peter R. de Vries

Roy Donders hekelt de opmerking die Peter R. de Vries in RTL Boulevard heeft gemaakt over zijn actie om een winkeldief aan de schandpaal te nagelen. Dat laat de realityster weten in een video op Facebook. Een dief stal dit weekend een broek en twee shirtjes ter waarde van 400 euro uit Donders’ kledingwinkel en daarom besloot Donders logischerwijs om de bewakingsbeelden op internet te zetten. Maar ‘crimefighter’ De Vries kwam in RTL Boulevard uit de kast als winkeldiefknuffelaar.

De Vries liet blijken 400 euro niet genoeg te vinden om iemand op internet te zetten en gaf aan dat het Donders volgens hem vooral te doen is om de aandacht. “400 euro… Volgens mij zit hij zich nu helemaal gek te lachen om de publiciteit die hij heeft gekregen.

Belachelijk, vindt Donders die reactie: “Peter R. de Vries, de volgende keer jezelf iets beter inlichten hè, als je iets zegt op tv? Er is er hier maar één aandachtsgeil, en dat ben jij.

Uiteindelijk heeft Donders’ actie wel geholpen want hij heeft de gestolen kleding terug ontvangen. “Het is de mensen toch een beetje te heet geworden onder de voeten en ze hebben de spullen opgestuurd.

Foto: Facebook

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen